top of page
  • Εικόνα συγγραφέαGLP NEWS

«Βόμβα» Βελόπουλου: “Ο Μητσοτάκης καλύπτει άτομο του κοντινού περιβάλλοντος για την υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών”



«Αυτή η κυβέρνηση έκανε ένα έγκλημα στα Τέμπη και μετά από αυτό και άλλα… αλλεπάλληλα εγκλήματα» είπε σήμερα στον Focus fm 103.6 ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για να μπαίνει στη διαδικασία ο Πρωθυπουργός, να μπαίνει μπροστά ώστε να καλύψει ένα έγκλημα σημαίνει ότι έχει και αυτός συμμετοχή. Ότι θέλει να καλύψει δηλαδή, αυτόν που είχε συμμετοχή στο λαθρεμπόριο καυσίμων. Είναι δικός του άνθρωπος για αυτό τον καλύπτει. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να μας πει ποιον και γιατί καλύπτει» ανέφερε στρέφοντας τα βέλη του και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

«Aπό την πρώτη στιγμή είπαμε ναι στην πρόταση δυσπιστίας, ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι αυτή τη στιγμή ο Ανδρουλάκης είναι ο καλύτερος φίλος του Μητσοτάκη. Γιατί συσπειρώνει με αυτή την πρόταση τη Νέα δημοκρατία. Αν υπήρχε περίπτωση να πέσει αυτή η κυβέρνηση ήταν με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Όταν τους το έθεσα εγώ δεν συμφώνησε κανένας»σημείωσε χαρακτηρίζοντας υποκριτική την κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου προκάλεσε και η συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση στη Θήβα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το κόμμα του θέλει να καταργήσει το στρατό και τις παρελάσεις και αυτός δεν έχασε ευκαιρία για επικοινωνιακούς λόγους και χωρίς καν να έχει ορκιστεί, να πάρει το τουφέκι του και να πάει να παρελάσει για την 25η Μαρτίου».




bottom of page