top of page
  • Εικόνα συγγραφέαGLP NEWS

Αποκτήστε τα εργαλεία για την επιτυχία της επιχείρησής σας





Με το δικό σας εξατομικευμένο Cashback World Partner Program κερδίζετε ευκολότερα νέους πελάτες και αυξάνετε διαρκώς τις πωλήσεις σας - με χαμηλό κόστος. Λαμβάνετε από εμάς πολύτιμα εργαλεία για την αύξηση του κύκλου εργασιών, την απόκτηση νέων πελατών, την ικανοποίηση των πελατών και την εξατομικευμένη επικοινωνία με τους πελάτες.

Επιπλέον, γίνεστε συμβεβλημένη επιχείρηση του Cashback World και ταυτόχρονα μέρος ενός διεθνούς Shopping Community στο οποίο 15 εκατομμύρια μέλη λαμβάνουν Cashback και Shopping Points για τις αγορές τους από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Ως εκτούτου τα μέλη κάνουν αγορές με την Cashback Card στοχευμένα σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις όπως τη δική σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Γίνετε ελκυστικοί με προνόμια αγορών

Τα Cashback World Partner Programs σας ανοίγουν την πόρτα για το διεθνές Shopping Community Cashback World και ταυτόχρονα σε 15 εκατομμυρία μέλη. Εκεί διαφημίζεστε σε ευρέως ως συμβεβλημένη επιχείρηση, όπου τα μέλη λαμβάνουν Cashback και Shopping Points για τις αγορές τους.

Αυτά τα προνόμια αγορών προσελκύουν άλλους πελάτες, οι οποίοι θέλουν να γίνουν μέλη του Cashback World μέσω εσάς. Σε συνδυασμό με τις άλλες δυνατότητες του Cashback World Partner Program σας, λαμβάνετε με τον τρόπο αυτό πολλά εργαλεία για να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας.

Αξιοποιήστε οι ίδιοι τα προνόμια αγορών

Παράλληλα με τις δυνατότητες για την απόκτηση πελατών και τη δημιουργία πιστών πελατών, ως επιχείρηση επωφελείστε επίσης από τα προνόμια αγορών εντός του Shopping Community. Χάρη στις ειδικές προσφορές για τις αγορές των επιχειρήσεων εντός του Cashback World, η συνεργασία μας γίνεται ακόμη πιο ελκυστική.

Τα Cashback World Partner Programs

Βρείτε τώρα το πρόγραμμα που επιθυμείτε, ώστε να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία ως μέλος του Cashback World Shopping Community.

Partner Program

Με το Partner Program, δίνετε στα μέλη του Cashback World τη δυνατότητα να συλλέγουν στην επιχείρησή σας προνόμια αγορών με την Cashback Card. Αυτό σας κάνει έναν ελκυστικό προορισμό αγορών για Shopper από όλο τον κόσμο.

Premium Partner Program

Δημιουργήστε πιστούς πελάτες σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα με τις δυνατότητες του Partner Program, εγγράφετε μέλη και πιστούς πελάτες, λαμβάνετε τις δικές σας Cashback Cards και πολύτιμα εργαλεία αφοσίωσης πιστών πελατών.


Για να δείτε πως μπορείτε να αυξήσετε τους πελάτες σας στο κατάστημα σας ή στην επιχείρησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.




bottom of page